Zelfstandig Trouwambtenaar

Een zelfstandig trouwambtenaar wordt ook wel BABS genoemd. BABS staat voor ‘Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand’. Een trouwambtenaar die je zelf kan kiezen, ongeacht de trouwlocatie. Dat ben ik, BABS-Yvon, zelfstandig trouwambtenaar.

De trouwceremonie is het belangrijkste deel van een trouwdag, je wilt tenslotte samen trouwen tijdens een onvergetelijke ceremonie. Je kunt wachten en hopen dat de gemeente waar je gaat trouwen een trouwambtenaar toewijst waar je een vertrouwensband mee op kunt bouwen of je kiest er voor zelf een trouwambtenaar uit te zoeken waar het echt mee klikt.

Ik besteed veel tijd en aandacht aan het leren kennen van ‘mijn bruidspaar’. Jullie persoonlijke lovestory krijgt alle aandacht die het verdient. Vertel me jullie wensen en ik ga aan de slag.

Ik rust niet voordat de speech zo is zoals ikzelf graag getrouwd zou willen worden. Een warme, liefdevolle ceremonie met humor, interactie, tranen van geluk en ontroeringen, altijd oprecht, liefdevol en uniek. Een ceremonie waar nog vaak over gesproken wordt en waar je met heel veel plezier aan terug denkt.

Als ik tijdens de ceremonie direct jullie wettelijke huwelijk voltrek, dan zal ik als ambtenaar benoemd moeten worden in de gemeente waar het huwelijk plaatsvindt. Omdat ik al benoemd en beëdigd ben voor de gemeente Beuningen (GLD) mag ik in elke gemeente van Nederland een wettelijk huwelijk voltrekken. Aan deze benoeming zitten soms extra kosten.