Ja ik wil ... nog steeds

Jullie trouwdag was een dag om nooit te vergeten. Maar hoe vaak heb je al gedacht “als ik het toch nog eens een keertje over mocht doen”?

Goed nieuws, dat kan: Renewing your vows. Dit houdt in dat je opnieuw je gelofte uitspreekt naar elkaar. Of je nu 1, 10, 20 of wel 40 jaar getrouwd bent of wil je je partner gewoon nog eens ter overstaan van al jullie dierbaren laten weten wat je voor elkaar voelt? Tijdens deze ceremoniële viering bepalen jullie helemaal zelf hoe de dag er uit zal zien.
Het vernieuwen van jullie trouwbelofte kan in Nederland of in het buitenland en je hebt daar geen ambtenaar van de burgerlijke stand voor nodig. Opnieuw je trouwbelofte uitspreken met dezelfde persoon is mogelijk in een ceremoniële viering. Tijdens een ceremoniële viering creëren we jullie eigen ‘officiële moment’. Dit is volledig zelf in te richten en hier hoeft geen rekening gehouden te worden met eisen en voorwaarden van de gemeente waar dit plaatsvindt. Begin dus maar vast met het opstellen van jullie gastenlijst of misschien kies je er deze keer wel voor om het heel intiem te houden.

Wil je het uitschreeuwen op de hoogste berg van geluk of kies je nu voor een kampeerboerderij met de hele familie? Je verklaart je liefste nog een keertje al je liefde en toewijding in voor- en tegenspoed.

Ring verloren, doorgesleten of kapot? Nu is er een mooie gelegenheid om elkaar weer een teken van trouw te geven.

Zijn er misschien wel kinderen of kleinkinderen en willen ze dolgraag hun steentje bijdragen? Alles kan en alles is bespreekbaar om er een onvergetelijke dag van te maken!

Klaar voor nog een keertje “Ja, ik wil”?