DE KENNISMAKING

Eindelijk gaan we elkaar dan ontmoeten!

Ik nodig jullie graag uit om sfeer te komen proeven tijdens een kennismakingsgesprek. Deze kennismaking zal plaatsvinden in Beuningen (GLD) of directe omgeving. Koffie/thee of iets anders lekkers is voor mijn rekening. Jullie nemen tenslotte de moeite om naar mij toe te komen. Met deze lekkere consumptie erbij, hoor ik graag wat jullie wensen zijn, leer ik jullie al wat kennen, zien jullie mijn enthousiasme en bespreken we de vervolgstappen.

OPDRACHTBEVESTIGING

Als we alle drie het goede gevoel hebben (dat is zó belangrijk) en jullie besluiten dat ik diegene ben die jullie huwelijksceremonie mag verzorgen, plannen we een vervolgafspraak in en kom ik naar jullie toe. Jullie ontvangen een schriftelijke bevestiging en deelfactuur. Als dit allemaal rond is staat jullie datum vast in mijn agenda en staat niets ons meer in de weg.

VERDIEPINGSGESPREK

We spreken een ruime periode vóór DE dag af op de trouwlocatie, daar in de buurt, bij mij in de buurt of misschien is het voor jullie makkelijker om hiervoor de deur niet uit te hoeven omdat jullie bijvoorbeeld in het buitenland wonen. Dit is allemaal geen enkel probleem, het kan ook prima via FaceTime of Skype. We nemen ruim de tijd zodat ik mij kan verdiepen in jullie liefdesverhaal. En misschien zijn er wel kids of huisdieren, ook die wil ik graag leren kennen.

Ik ga jullie bestoken met mijn vragen, heel veel vragen. Met jullie goedkeuring benader ik ook sommige van jullie familieleden of vrienden. Zij zorgen voor de spreekwoordelijke kers op de huwelijkstaart. Zij gaan mij voorzien van wat persoonlijke weetjes en/of anekdotes om jullie ceremonie nóg persoonlijker te maken.

Door te luisteren, kijken en voelen hoe jullie onuitgesproken woorden mij inspireren zal ik uiteindelijk een prachtige speech voor jullie kunnen schrijven.

Speech schrijven

Vol energie en enthousiasme stort ik me op jullie liefdesverhaal, draait mijn laptop overuren en ben ik niet meer te stoppen. Ondertussen houden we contact via mail, appen we wat af en begint mijn verhaal vorm te krijgen.

Alles wat ik verzameld heb ga ik verwoorden in mijn persoonlijke verhaal over jullie liefde.

Geen liefde is hetzelfde, geen ceremonie is hetzelfde!

Laatste Loodjes

Een paar weken voor de grote dag komen we nog een keertje bij elkaar om de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten. We nemen de ceremonie nog eens door, jullie hebben ondertussen invulling kunnen geven aan de muziekmomenten en weten al wie de ringen komt brengen. Dit gesprek kan ook telefonisch, via Face Time of Skype.

Alles wat jullie nu nog moeten doen is relaxen en ontspannen naar jullie grote dag toe leven.

Huwelijksvoltrekking

Op jullie grote dag kom ik ruim op tijd zodat ik jullie kan bewonderen, gasten kan ontmoeten, bespreek ik de laatste details met de ceremoniemeester, weddingplanner, muziek en fotograaf en heb ik tijd heb om mezelf voor te bereiden.

Ik deel mijn woorden over jullie liefde met de aanwezige gasten in verrassende, ontluikende, humoristische, boeiende en soms ook ontroerende woorden.

We vieren de liefde, jullie liefde, jullie unieke liefde!

Witte broodsweken & Genieten

Na de ceremonie barst het feestje los en kan er getoost gaan worden op een mooi huwelijk.

Ik zal dan stilletjes vertrekken en geniet op de weg terug naar huis van ons liefdevolle, ontroerende, mooie samenzijn. Ik blijf het zo bijzonder vinden dat ik deel uit mag maken van zo’n belangrijk moment en nog mooier, jullie huwelijk mocht voltrekken. Ik word er iedere keer weer stil van.

Dank voor jullie vertrouwen!