Ook zo nieuwsgierig wat andere bruidsparen ervan vonden?

Tim & Sharina

Wat waren en zijn we enorm blij en tevreden met Yvon als Babs voor ons huwelijk, 20 september 2019 op Slot Doddendael te Ewijk. 

Tijdens het kennismakingsgesprek was er meteen een klik en we hebben dan ook met z’n 3en gezellig gekletst. 

Wat we erg leuk vonden is dat wij allebei afzonderlijk van elkaar nog wat moesten schrijven en dat Yvon dit tijdens de ceremonie dat dan vertelde. Als je er voor kiest om zelf niet je geloftes naar elkaar uit te spreken, is dit erg mooi! Ook vroeg ze de getuigen iets te schrijven, dus allemaal een mooie emotionele verrassing!

Onze jongens van 7 en 3,5 waren er ook bij, maar ook nog 6 andere kinderen, Yvon ging daar zo leuk en relaxt mee om, super! Op het einde mochten de jongens natuurlijk met de hamer slaan, dit vonden ze prachtig. 

Op onze trouwdag 20 september 2019 was ook de herdenking van Market Garden! Op het moment dat bijna het officiële gedeelte ging beginnen, kwamen er een aantal oorlogsvliegtuigen over, dit vinden wij een bijzonder moment.

Yvon haakte daar mooi en spontaan op in. 

Wat we later van iedereen terug hoorde, was dat het een spontane, mooie, relaxte ceremonie was!

Sharon Thal & Jorn

We zijn ontzettend blij dat we Yvon gevraagd hebben de ceremonie te leiden. Ze heeft het verhaal heel intiem en persoonlijk gehouden; alles klopte. Mooie woorden van vrienden en familieleden wist ze samen te brengen in een bijzonder verhaal. Vanwege corona moesten de plannen voor onze bruiloft constant bijgeschaafd worden. Geen probleem voor Yvon, die bewoog flexibel mee. Kinderen die tijdens haar verhaal iets zeiden? Yvon babbelde lekker met ze mee en betrok ze bij de ceremonie. Ze mochten zelfs met de hamer slaan om ons huwelijk officieel te maken!

We hebben Yvon leren kennen als heel attent en zorgvuldig. Zelfs naderhand hadden we nog contact om alles fijn af te ronden. We kijken met enorm veel plezier en liefde terug op de dag, mede dankzij Yvon als onze babs.

Fotograaf: Jeroen Savelkouls

Bob & Shanika

Vanaf het eerste persoonlijke gesprek voelden wij een hele prettige klik met onze trouwambtenaar Yvon Scholten. Ze nam alle tijd om ons echt te leren kennen. We konden onze wensen goed kenbaar maken. We wilden graag een informele ceremonie met ruimte voor een lach en een traan. 

Dit heeft Yvon precies zo gedaan. Onze dochter Indy heeft ze op een geweldige manier betrokken bij de huwelijksvoltrekking. 

We zijn haar hier erg dankbaar voor. Het was een dag om nooit te vergeten. 

Nogmaals dank voor je betrokkenheid. We zijn erg blij met jou!

Fotograaf: Ringelbergfotografie

Ralf & Laura

Wat een gekke tijd om in te trouwen…. maar gelukkig was het voor ons geen minder mooie dag. 

Wat een “feest”!!
Wij mochten legaal een uur lang samenscholen met de dierbaarste mensen in ons leven want wij gingen trouwen. 

En wat heb jij daar een prachtige moment van gemaakt Yvon.

Wij voelde meteen een fijne klik tijdens ons eerste gesprek met jou.
De rol van Babs is jou echt op het lijf geschreven.
Je kan zien dat jij dit met zoveel liefde, plezier en enthousiasme doet en hierdoor voelde wij ons al snel op ons gemak.

Ondanks dat wij daar samen in de spotlight zaten en de zenuwen door ons lijft gierden, voelde het goed en was dat nerveuze gevoel al snel weer weg.
Wij vonden het fijn dat ook mijn zoon door jou zo betrokken werd. Hij genoot hier zichtbaar van.

De ceremonie paste perfect bij ons. We hebben gehuild, maar vooral ook heel erg veel gelachen. De ontspannen gemoedelijke sfeer paste precies bij hoe wij onze huwelijksceremonie hadden voorgesteld; Kinderen die gewoon lekker rond mochten lopen en op schoot kruipen, mensen die nog iets wilde zeggen of roepen, even een familielid samen met jou voor de gek houden. Niks was te gek. Het was een heerlijk moment en we hebben nog het hele weekend nagenoten.

Lieve Yvon, ontzettend bedankt!!

Heel veel liefs

Ralf en Laura

Fotograaf: Studio Fleur Janssen

Frans & Wilma

Een dag lang naar uitgezien en een aanloop die niet zonder hindernissen was.
Op de dag zelf kwam alles bij elkaar waar we voor gewerkt hadden.
Vrienden en familie kwamen bij elkaar om samen met ons de bezegeling  van onze huwelijksdag te vieren.
Een geweldige club en de ceremonie stond onder de bezielende leiding van Yvon.
We hebben gelachen en een traan kwam ook voorbij.
Het ging zoals wij het graag zagen, ontspannen en serieus.
Voor ons was Yvon de juiste persoon om de ceremonie te begeleiden.
En gelukkig bleef ze daarna ook nog even om met ons het glas te heffen.

Dankjewel Yvon voor de goede zorgen en je inzet.

Ja het is je werk maar zonder jouw enthousiasme had het er heel anders uitgezien.

Fotograaf: Michel Nolsen

Mark & Yvonne

Onze trouwdag op 22 augustus 2020 bij In de Kas in Winssen was fantastisch. En dat begon met de mooie en informele ceremonie met jou als BABS. Humor, een traan en aandacht voor onze drie kinderen. Alles zat erin. Wij en onze gasten hebben echt genoten van de enthousiaste manier hoe jij onze verhalen en die van onze getuigen hebt verwoord. Complimenten en heel erg bedankt!

Liefs Mark & Yvonne

Fotograaf: Joanna Fotografie

Maarten & Emily

We kijken met veel liefde en geluk terug op een mooie dag. De ceremonie heeft daar zeker heel veel aan bij gedragen. Stiekem jammer dat het al voorbij is want we zouden het allemaal zo graag nog eens willen doen!

Heel erg bedankt voor je fantastische bijdrage aan deze mooie dag. We hebben veel complimenten over je gehad. We hadden ons geen betere trouwambtenaar kunnen wensen!

Precies zoals we het wilden, lekker los, informeel en vooral veel met een knipoog. 

Groetjes,

Emily en Maarten. 

Fotograaf: madame poppy bruidsfotografie

Roel & Anja

Yvon heeft voor ons veel werk gestopt in een tweetalige ceremonie. Zo trouwden we in het Nederlands én Duits. Die extra moeite waarderen we enorm en de Duitse gasten des te meer. Het was een geweldige dag en daar heeft de persoonlijke ceremonie van Yvon zeker aan bijgedragen!

Edwin&Elke

Edwin & Elke

Onze ceremonie was een ongelooflijke mooie ervaring. We zijn ontzettend blij met hoe Yvon de ceremonie begeleidt heeft en ons gerustgesteld heeft. De zenuwen waren her en der echt wel aanwezig maar Yvon zorgde ervoor dat dit een stuk minder werd. Het verhaal van Yvon klopte helemaal. We hebben gelachen, gehuild, alles zat erin. We herkende onszelf heel erg in de speech. Kortom, we hebben echt genoten van de mooie woorden.

Fotograaf: Odiza fotografie

Simon & Robin

Hoi Yvon,

We kijken echt met zo’n fijn gevoel terug op onze bruiloft. Wat een geluk met het prachtige weer en de timing. We hebben genoten! Ook via deze weg nog enorm bedankt voor het verzorgen van de ceremonie. Het was voor ons een heel bijzonder moment.

Fotograaf: Studio Memoire

 

Joachim & Vera

Nadat wij ons huwelijk in april 2020 moesten uitstellen door corona, was in oktober 2020 de dag daar: onze trouwdag op slot Doddendael! Met Yvon hadden wij direct een klik. Ze stond open voor onze ideeën, dacht mee en was erg flexibel. Op de dag zelf heeft zij, ondanks de geldende maatregelen, er een prachtig, intiem en persoonlijke ceremonie van weten te maken. Wij voelden ons volledig op ons gemak bij Yvon en kijken terug op een prachtige, bijzondere ceremonie. 

Fotograaf: Nina Crebas

Wout & Mindy

Hoi Yvon,

We wilden je nogmaals bedanken voor de mooie ceremonie! We hebben ontzettend genoten.
Ook veel van de gasten gaven aan hoe leuk je het gedaan had dus dat willen we ook even teruggeven.

Groetjes Wout en Mindy

Rick & Myrthe

Yvon je was echt een onwijs leuke Babs bij onze  ceremonie buiten bij slot Doddendael. Het kennismakingsgesprek van te voren  was al  een gezellig en leuk gesprek!

De ceremonie deze dag begeleide je zoals van te voren besproken af en toe luchtig, grappig,  en informeel. Mede door jouw inbreng is het voor ons een unieke bijzondere dag geworden!

Bedankt voor je mooie teksten en aanwezigheid!

Laurens & Mariëlle

Heel intiem met onze dierbaren èn een grote lach op ons en ook jouw gezicht! Precies wat we wilde, het moest een vrolijke dag worden ondanks dat het iets anders ingestoken was dan origineel gepland. Uiteindelijk viel alles op z’n plek en zijn we ook heel blij dat wij de gelukkige zijn die het 2x mogen vieren. 

We willen jou ook enorm bedanken. We vonden het gesprek aan de voorkant heel fijn en vertrouwd en op de dag zelf hebben we gelachen en werden er mooie woorden gesproken. De interactie met onze familie vonden we heel waardevol. We hopen dus ook dat je deze enthousiasme en liefde met nog heel veel koppels mag delen! 

Liefs, 

Laurens & Mariëlle 

Dirk & Annabelle

Yvon als trouwambtenaar is een feestje. Vanaf de eerste ontmoeting in het gemeentehuis tot de ceremonie zelf voelde het goed. Het was met de eerste kennismaking zo vanzelfsprekend gezellig dat we de tijd vergaten en het gebouw uit werden gezet. Voor de ceremonie nog even een praatje en een knipoog en dan.. GAAN! 
De betrokkenheid, humor en warmte van Yvon hebben deze dag nog wat extra glitter gegeven.
 
Fotograaf: Stories by Josan

Willem & Emma

Op 6 september 2019 hebben wij elkaar het ja-woord gegeven onder een prachtige oude appelboom bij Indekas in Winssen. Met haar enthousiasme en spontaniteit heeft Yvon bijgedragen aan deze onvergetelijke dag. Yvon zorgt ervoor dat de ceremonie in goede banen verloopt en geeft invulling aan de ceremonie zoals het wordt aangegeven door het bruidspaar, ook als dit niet standaard is. Wij wilden een familielid een deel van de ceremonie laten doen, Yvon paste zich volledig hier op aan. Daarnaast kun je er op vertrouwen dat Yvon vanuit het voorgesprek alles goed onthoudt en benoemt bij de ceremonie. Het lijkt misschien vanzelfsprekend, maar tijdens eerdere ceremonies hebben wij gemerkt dat dit niet altijd vanzelfsprekend is.

Wij zijn Yvon erg dankbaar en kunnen haar zeker aanbevelen als trouwambtenaar.

Gr Willem & Emma

Fotograaf: Elaine fotografie

Ruud & Renske

Lieve Yvon,

Wat heb jij voor een onvergetelijke mooie, bijzondere en persoonlijke ceremonie gezorgd voor ons.

Heel erg bedankt!
Het was geweldig.

Liefs Ruud en Renske

Daphne & Maruschka

Vanaf het eerste telefoontje voelde het vertrouwd om Yvon als trouwambtenaar te hebben. 

Yvon heeft veel moeite gedaan om ons zowel individueel als bruidspaar te leren kennen.

Tijdens ons kennismakingsgesprek was ze dan ook helemaal op de hoogte van wie wij zijn en wat we belangrijk vinden. Tijdens de ceremonie kwam dit dan ook helemaal terug, in alles wat we vertelde herkende wij ons zelf maar ook onze gasten.

We wilde graag een informele ceremonie en dit was het dan ook. Het was een interactieve ceremonie, waarbij veel is gelachen. Yvon, heel erg bedankt!

Groetjes Daphne & Maruschka

Robbert & Anouk

Wij willen jou nogmaals bedanken dat jij deel uit hebt gemaakt van onze mooie dag. Jij hebt onze ceremonie erg persoonlijk en mooi gemaakt, precies zoals wij zelf in gedachten hadden! Bij het eerste kennismakingsgesprek voelde wij ons al ”thuis” bij jou en dit gevoel bracht je ook weer mee naar onze trouwdag. Ook hebben wij veel complimenten mogen ontvangen van onze daggasten en vonden zij het ook een supermooie ceremonie.

DANK daarvoor!!

Veel liefs,

Robbert, Anouk & Ivy

Fotograaf: Servaas Raedts Fotografie

 

Rik & Lilly

Vanaf de kennismaking hadden we meteen een goed gevoel. We voelden ons meteen op ons gemak bij jou.

Je bent direct en duidelijk en kwam met goede ideeën, tips en adviezen, maar je liet alle keuzes bij ons zodat het echt van ons werd.

Jouw gevoel voor humor maakte het ook weer luchtig, dat is fijn in zo’n hectische periode waar alles spannend is en je nooit van tevoren weet hoe het gaat lopen. 

Onze kinderen maakten ook deel uit van de ceremonie en dat deed je echt goed, ze voelden zich heel speciaal!

Je had onze verhalen niet mooier kunnen samenvatten, het was een prachtige ceremonie!

Berto & Marissa

Lieve Yvon, 

Toen we je voor het eerst ontmoeten via teams hadden wij gelijk al het gevoel dat het een top ceremonie ging worden.
Maar jij wist zelfs die verwachting te overtreffen! 
Het was alsof je ons en onze families al jaren kenden.
Er werd gelachen en mooie herinneringen gedeeld en het was geen moment saai.
Na de ceremonie en nog weken daarna hebben we heel vaak van onze gasten te horen gekregen: ‘Wat was jullie ceremonie leuk zeg!’ & ‘Wat een heerlijk ontspannen ceremonie!’
Daarom willen we jou hartelijk bedanken voor de prachtige herinnering die jij ons hebt gegeven.

Liefs Berto & Marissa 

Elsbeth fotografie

Klaas & Laurien

Trouwen in corona tijd… Iets wat de nodige onzekerheid met zich meebrengt en waardoor je als verloofd stel constant bij moet sturen en je overal zorgen over gaat maken. Behalve over onze babs Yvon, dat was een zekerheid waar we heel erg gerust over waren! Tijdens ons kennismakingsgesprek was er al een leuke klik waarin Yvon op een speelse manier ons verhaal heeft achterhaald. Want ja, als je al bijna 10 jaar samen bent, waarom wil je dan ook alweer trouwen? Waarom is de ander ook alweer zo speciaal? Met veel plezier en humor hebben we samen met Yvon ‘ons’ verhaal doorgenomen en zij heeft hier een ontzettend mooi verhaal van gemaakt voor onze ceremonie. Er wordt wel eens gezegd, je trouwdag valt of staat met een mooie ceremonie, Yvon heeft het zeker gemaakt voor ons. Lief, persoonlijk, ontspannen en met de nodige humor. 

Bij deze willen we je ontzettend bedanken voor een prachtige ceremonie! Alles viel op zijn plek en we hebben er met volle teugen van genoten!

Liefs, Klaas en Laurien’

Jeffrey & Vicky

Wij hebben erg veel positieve berichten mogen ontvangen over de ceremonie. We wilde hoofdzakelijk dat onze ceremonie niet te stijfjes zou worden en dat is wat ons betreft gelukt! Dankjewel voor jouw bijdrage hieraan! We hebben je mogen ervaren als een positief en goedlachs persoon, wat wat mij betreft belangrijke aspecten zijn in het mogen leiden en voltrekken van zo een belangrijke dag. Moge duidelijk zijn dat wij niet de intentie hebben nog een keer gebruik te maken van je services maar mocht dit van toepassing zijn zullen we je zeker aanbevelen. Nogmaals dank!

Met vriendelijke groet,

Jeffrey en Vicky

Fotograaf: Masha Bakker Photography

Philippe & Francis

We zijn heel erg blij dat Yvon onze trouwambtenaar was op onze trouwdag. 

Yvon is een warm persoon met humor en oprechte interesse in ons als bruidspaar.

Ze had zich goed verdiept in onze levens en had een hele persoonlijk toespraak voor ons. 

Ze voelde de sfeer tijdens onze ceremonie heel goed aan en ze bracht echt warmte en vrolijkheid en een hele persoonlijke touch die dag. 

Onze gasten vonden haar ook een leuk mens. 

We zijn echt dankbaar dat zij onze Babs was op deze bijzondere dag, we hadden geen betere en fijnere kunnen treffen. 

Remco & Ingeborg

Vanaf het moment dat wij in Beuningen langs waren geweest om kennis te maken met onze babs Yvon hadden wij er ontzettend veel vertrouwen in haar. Ze nam ondanks de speciale periode (corona) veel tijd om ons te leren kennen. Hierdoor krijgen wij zo mogelijk nóg meer zin in ons huwelijk! Op de dag zelf werden wij verrast door haar leuke, op ons toegepaste, speech. Ook werden onze dierbaren erbij betrokken, iets wat wij erg belangrijk vinden. Na afloop wees zij de bruidegom nog even op de mooie achterkant van de jurk van de bruid, wat een leuk moment opleverde.

Heel erg bedankt Yvon! 

Stefanie van Ulft Fotografie

Marco & Dominique

Graag willen we je nog even extra bedanken voor jouw aanwezigheid en
inzet op onze trouwdag. Voor ons was het een perfecte dag, mede dankzij
jou!!
We hadden het niet beter kunnen wensen.

Joris & Linda

Onze dank is groot voor onze huwelijksceremonie waar jij onze trouwambtenaar oftewel BABS mocht zijn! 
Tijdens onze samenkomst, die toch spannend was omdat we niet wisten wat we ervan konden verwachten, wist je ons al snel gerust te stellen. Het was een fijn én vooral een gezellige samenkomst om elkaar te leren kennen.
Bij de vraag of dat we een formele of informele ceremonie wilde hebben, heb je je volledig toegewijd en er voor ons een passende informele ceremonie van gemaakt.
Wat voelde wij, maar ook onze gasten zich comfortabel. 
Alsof je ons al jaren kenden en onze levensweg persoonlijk had meegemaakt, zo vertelde en bracht je het. Geweldig!

Lieve Yvon bedankt voor je; kundigheid, warmte, gezelligheid maar vooral je liefdevolle enthousiasme waarmee jij je beroep uitoefent. 

Lieve groetjes en vanuit Brabant, Houdoe van een gelukkig getrouwd stel! 

Joris & Linda  

Fotograaf: Evie van Leuken

Bart & Kristin

Vrijdag 3 juli zijn wij getrouwd op Slot Doddendael!

Een geweldige dag met een prachtige ceremonie welke buiten plaats vond. 

Wij vonden het erg belangrijk dat onze kinderen bij de ceremonie betrokken zouden worden…. onze ambtenaar van de burgerlijke stand Yvon, had dit niet beter kunnen doen! 

Zowel wij als de kinderen voelde ons goed op ons gemak en kregen de ruimte om iets te zeggen en de dingen te doen die ze graag wilde.

Vooraf was er door Yvon aan de getuigen en aan ons gevraagd om het een en ander op papier te zetten. Dit maakte het heel persoonlijk en leuk! 

Ondanks dat het de laatste paar minuten van de ceremonie begon te regenen kijken wij terug op een geweldige, feestelijke en mooie ceremonie met een vrolijke, spontane, lieve ambtenaar die een stapje meer zet voor het bruidspaar!!

Fotograaf: Karlijn Perlo Fotografie

Hans & Astrid

8-8-2018, wat een geweldige dag was dit. Mede dankzij onze lieve eigen BABS.

Yvon heeft ons heel goed aangevoeld hoe wij onze mooiste dag wilde laten verlopen, lekker luchtig met heel veel gelachen en natuurlijk ook een traan.

Ik raad ook mijn vrienden en kennissen haar aan, om ook hun mooiste dag te laten begeleiden door Yvon.

Nog bedankt lieve Yvon..xxx

Cem & Hana

Wij hebben Yvon als spontaan, grappig en verwelkomend ervaren. Ze is ook heel erg passievol over haar werk!
Als toekomstige bruid en bruidegom waren wij gelijk heel duidelijk over wat wij wilden toen wij Yvon spraken: Romantisch en lekker emotioneel! Dit heeft ze heel mooi gebracht in haar speech tijdens onze ceremonie. Onze gasten (en wij) konden het namelijk niet droog houden!

Aangezien wij een diverse familie hebben (ook veel die ingevlogen zijn vanuit het buitenland), vonden wij het een must dat zij zich ook betrokken voelen op zo een speciale moment. Dit heeft Yvon ook heel mooi gedaan met hoogtepunten te benoemen in het Engelse taal zodat alles makkelijk te volgen was voor iedereen. Ook kon je haar goed verstaan zonder microfoon (dit vonden wij namelijk erg belangrijk!)  

Yvon is ook echt een people-people’s – ze vind het fijn om van tevoren zich voor te stellen aan je geliefden/ouders/getuigen in vorm van een babbeltje, dit maakt haar erg leuk en vriendelijk! Ook checkt ze even in bij de bruid en bruidegom om te kijken hoe de zenuwen zijn. 

Yvon is duidelijk in communicatie en brengt veel kennis met zich mee in haar rol als ambtenaar. Tijdens onze kennismakingsgesprek nam ze de tijd om goed uit te leggen waar het huwelijk voor staat en wat we elkaar nou precies beloven. Ook denkt ze goed met je mee met wat je wilt en geeft ze aan wat zij wel en niet kan doen (bv wij wilde ringen uitwisselen na onze ‘ja-woord’, voor onze kus) 

Eindresultaat: Positieve reacties van al onze gasten! wij waren zelf een tikje nerveus maar door Yvons aanwezigheid als spreker werden wij al snel gerustgesteld. Ook waren er een paar momenten nog ‘extra mooi’ toen Yvon ze voordroeg; dit waren bv stukken die de bruid/bruidegom over elkaar hadden geschreven of wat de broer van de bruid te zeggen had. Yvon bracht dit heel mooi, rustig, duidelijk en emotievol over. 

Wij bevelen Yvon aan omdat ze gewoon super goed is in wat ze doet. Ze is heel divers in haar diensten (bv heel informatief, goed bereikbaar via email, ze kan je wensen in het NL maar ook in het Engels vertalen) en ze neemt vooral de tijd voor je! Ze maakt je spannende dag nog mooier en emotioneler met een glimlach en een traan!  🙂

Big hug,
The Happy Couple H&C

Wiebe & Melissa

Al vanaf het eerste contact met Yvon hebben wij dit als heel positief ervaren. Wij komen niet uit de omgeving van onze trouwlocatie, en Yvon was bereid mee te denken in de mogelijkheden voor het kennismakingsgesprek. Het kennismakingsgesprek was gezellig en met vertrouwen gingen wij het gemeentehuis van Beuningen uit. Op onze trouwdag bleek dat Yvon van alle informatie die wij haar gegeven hadden, een mooi, eerlijk en persoonlijk verhaal had gemaakt, waarin ook persoonlijke stukjes van onze getuigen werden meegenomen. Gedurende de ceremonie was Yvon heel enthousiast en speelde zij goed in op de dingen die gebeurden. Ze wist goed de regie in handen te nemen en op het juiste moment een stap terug te doen, om zo niet de aandacht af te leiden toen de ceremonie meer persoonlijk werd. Het was duidelijk dat Yvon haar werk met veel liefde en enthousiasme doet, tevens heeft zij een prettige stem om naar te luisteren en weet zij met een grapje de spanning te doorbreken en de gasten betrokken te houden. Achteraf hoorden wij van een aantal van onze gasten dat ze vonden dat we zo’n fijne en leuke ambtenaar hadden. Pas toen we de foto’s en videobeelden terug zagen viel ons haar oog voor detail op (o.a. onze trouwkaart op tafel, hulp bij het recht leggen van de trouwjurk/sluier, en het mooi neerleggen van het boeket bij het tekenen van de trouwakte).
Hoewel wij de keuze voor onze trouwambtenaar niet (helemaal) zelf in de hand hadden omdat we vanuit de gemeente iemand toegewezen kregen, zouden wij Yvon zeker aanraden. Wij kijken dan ook met veel plezier en liefde terug op onze trouwdag, en daar heeft de mooie, fijne ceremonie absoluut aan bijgedragen.

Fotograaf: Naniniphotography.com

Rick & Marja

Alles klopte

15 | 09 | 2019 • De mooiste dag van ons leven. We zouden het zo allebei nóg een keer overdoen. Zó mooi. Zó perfect ‘ons’.

Klein en intiem was onze wens voor dé dag die plaatsvond op 15 september. Het klopte helemaal daar op dat bijzondere plekje bij Slot Doddendael: onder de kastanjeboom. Mijn soon to be husband die er oogverblindend uitzag, de liefdevolle blikken van alle genodigden en jouw mooie woorden. Ons verhaal.

Het verhaal dat jij Yvon over ons vertelde paste precies bij de sfeer van dat moment. Jouw stem nam ons mee naar de momenten waar we het eerder over hadden gehad. Onze weg naar deze dag. Je stipte aan wat voor ons bijzondere momenten waren. En met een lach en een traan hebben we naar je geluisterd. Prachtig.

Dankjewel voor je mooie en lieve woorden Yvon. Het maakte onze dag compleet. Vier de liefde!

Jelle & Lian

Hoi Yvon,

Nogmaals bedankt voor je persoonlijke en vrolijke aanpak bij onze ceremonie.

Groetjes,

Jelle & Lian

Fotograaf: Mave Fotografie

Frenck & Marloes

Yvon gaf als trouwambtenaar een warme, ongedwongen touch aan onze huwelijksvoltrekking, waarbij ook ruimte was voor een woordje richting de getuigen en betrekking van onze familie. Volgend jaar weer!  

Groet,

Frenck & Marloes

Marloes Niemeijer Fotografie

Richard & Mary

Hallo Yvon,

We hebben een geweldige en mooie trouwdag gehad waar jij met jou enthousiasme een mooi onderdeel van was.