Ook zo nieuwsgierig wat andere bruidsparen ervan vonden?

Tim & Sharina

Wat waren en zijn we enorm blij en tevreden met Yvon als Babs voor ons huwelijk, 20 september 2019 op Slot Doddendael te Ewijk. 

Tijdens het kennismakingsgesprek was er meteen een klik en we hebben dan ook met z’n 3en gezellig gekletst. 

Wat we erg leuk vonden is dat wij allebei afzonderlijk van elkaar nog wat moesten schrijven en dat Yvon dit tijdens de ceremonie dat dan vertelde. Als je er voor kiest om zelf niet je geloftes naar elkaar uit te spreken, is dit erg mooi! Ook vroeg ze de getuigen iets te schrijven, dus allemaal een mooie emotionele verrassing!

Onze jongens van 7 en 3,5 waren er ook bij, maar ook nog 6 andere kinderen, Yvon ging daar zo leuk en relaxt mee om, super! Op het einde mochten de jongens natuurlijk met de hamer slaan, dit vonden ze prachtig. 

Op onze trouwdag 20 september 2019 was ook de herdenking van Market Garden! Op het moment dat bijna het officiële gedeelte ging beginnen, kwamen er een aantal oorlogsvliegtuigen over, dit vinden wij een bijzonder moment.

Yvon haakte daar mooi en spontaan op in. 

Wat we later van iedereen terug hoorde, was dat het een spontane, mooie, relaxte ceremonie was!

Sharon Thal & Jorn

We zijn ontzettend blij dat we Yvon gevraagd hebben de ceremonie te leiden. Ze heeft het verhaal heel intiem en persoonlijk gehouden; alles klopte. Mooie woorden van vrienden en familieleden wist ze samen te brengen in een bijzonder verhaal. Vanwege corona moesten de plannen voor onze bruiloft constant bijgeschaafd worden. Geen probleem voor Yvon, die bewoog flexibel mee. Kinderen die tijdens haar verhaal iets zeiden? Yvon babbelde lekker met ze mee en betrok ze bij de ceremonie. Ze mochten zelfs met de hamer slaan om ons huwelijk officieel te maken!

We hebben Yvon leren kennen als heel attent en zorgvuldig. Zelfs naderhand hadden we nog contact om alles fijn af te ronden. We kijken met enorm veel plezier en liefde terug op de dag, mede dankzij Yvon als onze babs.

Fotograaf: Jeroen Savelkouls

Bob & Shanika

Vanaf het eerste persoonlijke gesprek voelden wij een hele prettige klik met onze trouwambtenaar Yvon Scholten. Ze nam alle tijd om ons echt te leren kennen. We konden onze wensen goed kenbaar maken. We wilden graag een informele ceremonie met ruimte voor een lach en een traan. 

Dit heeft Yvon precies zo gedaan. Onze dochter Indy heeft ze op een geweldige manier betrokken bij de huwelijksvoltrekking. 

We zijn haar hier erg dankbaar voor. Het was een dag om nooit te vergeten. 

Nogmaals dank voor je betrokkenheid. We zijn erg blij met jou!

Fotograaf: Ringelbergfotografie

Yeng Yio & Lotte

Vanaf het eerste moment dat wij Yvon zagen voelde we dat er een klik was. Dat werd bevestigd in alle gesprekken die we daarna hebben gehad. Die klik groeide uit tot een bijzondere band, waarin Yvon ons perfect aanvoelde en precies wist wat voor ons belangrijk was in een ceremonie. Ze heeft ons verhaal zo onwijs mooi kunnen vertellen, op een unieke manier zoals alleen Yvon dat kan. Persoonlijk, warm, intiem en betrokken. Yvon is flexibel en stond open voor onze wensen ze dacht hierin met al haar ervaring goed mee. Vanaf minuut 1 hebben wij het volste vertrouwen gehad in Yvon en dat heeft ze tijdens onze bruiloft alleen maar overtroffen. Ze heeft echt veel tijd en energie in onze ceremonie gestoken. We hebben een aantal keer met haar afgesproken en ze heeft de tijd genomen om vooraf onze gasten te leren kennen. Het leuke aan de ceremonie was dan ook dat Yvon precies wist wie er bij was en ook met onze gasten de interactie op zocht om ons verhaal vanuit verschillende kanten te kunnen vertellen. Van onze gasten kregen we ook allemaal terug dat ze nog nooit zo’n mooie en bijzondere ceremonie hadden bijgewoond. Wij hadden ons geen betere en lievere babs kunnen wensen, Yvon is een absolute topper!

Liefs Yeng en Lotte

photograph by merlin

Brent & Eline

Tijdens de ‘open Trouwlocatie route’ kwamen we Yvon tegen. We hadden meteen een leuk en spontaan gesprek. Toen we later een geschikte trouwambtenaar moesten kiezen dachten we gelijk aan Yvon. Na een persoonlijk kennismakingsgesprek wisten we het zeker, Yvon wordt onze trouwambtenaar!

We zijn nog steeds zo ontzettend blij met deze keuze, ze heeft er echt een onvergetelijke ceremonie van gemaakt! De tijd en aandacht die Yvon in de persoonlijke details stopt is echt ongekend. Ieder leuk weetje en speciale ervaring uit ons leven wist ze om te zetten in een grappig en spontaan verhaal. Ze betrekt familie en vrienden bij de ceremonie en geeft ze zo nu en dan het woord, dit maakte het intiem, gezellig en bijzonder. We hebben achteraf ontzettend veel leuke complimenten gehad over de ceremonie en dat was zeker terecht!

Daarnaast is het ontzettend fijn om een trouwambtenaar te hebben met zoveel ervaring. Ze wist waar ze mee bezig was en we hadden echt het gevoel dat we in goede handen waren. We hebben ons geen moment zorgen gemaakt over de ceremonie en konden ons met een gerust hart concentreren op andere momenten van de dag.

De ceremonie was van A tot Z een persoonlijk en intieme ervaring met een traantje en een lach. We hebben onwijs genoten en kijken terug op een geslaagde ceremonie. Dit was echt het mooiste moment van de dag en we hadden dit aan niemand anders willen toevertrouwen. Yvon, bedankt!

Fotograaf: Leonie Falck Fotografie

Dennis & Kimberley

Wat was het leuk om jou spontaan te mogen ontmoeten tijdens Open Dag Trouwlocaties.
Nadat we even hebben staan kletsen bij Landgoed Brakkesteyn, hebben we diezelfde avond jou nog een email gestuurd.
Het eerste gesprek werd vrij snel ingepland en wat was het een leuk ( en lang ) gesprek. We voelden meteen de klik & enthousiasme waardoor wij meteen wisten dat jij onze dag specialer zou maken.
Niks was te veel voor jou. We hebben zoveel complimenten gehad over jou. Ook ons dochtertje Katelynn praat nog altijd over “Yvon” en de hamer & dat ze jou mocht helpen.
Zelfs na onze bruiloft nam je de moeite om contact op te nemen over hoe wij de ceremonie en onze dag beleefd hadden.

Wij zullen jou altijd aanbevelen als Trouwambtenaar.

Topper ben je.

Lieve groetjes 

Dennis & Kimberley

Erwin & Imke

We hebben Yvon leren kennen op Open Toptrouwlocatie Route op Landgoed Brakkesteyn.
Ze kwam erg enthousiast en vriendelijk over!
Naderhand hebben we haar thuis uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek, waarbij de klik en enthousiasme van beiden kanten aanwezig was. De keuze voor BABS Yvon was toen ook meteen gemaakt! Tijdens de voorbereidingen hebben we elkaar nog veel gesproken en dacht ze erg goed mee! Ze heeft veel subtiele tips en oog voor details! Ze neemt alle tijd en betrekt zelfs de naasten van het bruidspaar in het voortraject.

Op de grote dag zelf had ze alles tot in de puntjes uitgewerkt; een prachtig verhaal en een mooi samenhangend geheel! Een praatje met de daggasten maakte het tot een persoonlijk geheel, waarbij ze iedereen op haar gemak stelt! De ceremonie, het mooiste moment van de dag, is echt geslaagd mede door BABS Yvon! Zelfs enkele gasten gaven aan nog nooit zo’n mooie ceremonie te hebben meegemaakt. Een mooier compliment kun je denk ik niet krijgen.

Na de bruiloft nam ze ook nog contact met ons op over hoe wij de ceremonie en onze dag hebben beleefd en is ze nog steeds erg betrokken.

Wij kunnen Yvon daarom echt aanbevelen als trouwambtenaar als je een onvergetelijke ceremonie wilt ervaren!

Erwin en Imke

Fotograaf: Shirley Fotografie

Roelof & Marleen

Al vanaf het eerste telefoon gesprek hadden we een goed gevoel bij Yvon en dit gevoel werd nog eens bevestigd bij ons kennismakingsgesprek.
Yvon is een bruisende, vrolijke en professionele BABS. Tijdens ons voorbereidende gesprek voelden we op ons gemak en konden wij zo ons verhaal vertellen.

Ook in de voorbereiding dacht Yvon goed met ons mee en was ze flexibel in het meenemen van al onze ideeën. Daarnaast was ze een grote hulp bij het regelen
van de juiste documentatie voor de gemeente. Hierdoor hoefden wij ons geen zorgen over te maken dat ons huwelijk goed werd geregistreerd.  

Yvon heeft onze ceremonie fantastisch georganiseerd en betrok ook onze gasten op een persoonlijke manier. Menigeen van de gasten hebben een traan
gelaten bij een verhaal vol liefde, humor en emotie. Voor ons was dit de perfectie ceremonie.

We willen Yvon dan ook hartelijk bedanken dat ze onze dag extra bijzonder heeft gemaakt!

Liefs,

Roelof & Marleen

Cas & Lonneke

Lieve Yvon,

Wat een prachtige ceremonie heb jij voor ons verzorgd! Je hebt met humor ons liefdesverhaal gebracht aan iedereen die erbij was, en het was heel leuk om te zien hoe je de gasten ook hebt betrokken in de ceremonie. Toen we voor het eerst met jou bij ons thuis hebben afgesproken, kregen we gelijk een heel goed gevoel bij jou. Je was oprecht geïnteresseerd in ons en je was enthousiast om ons liefdesverhaal te leren kennen. Ook ben je heel duidelijk over wie je zelf bent, en vonden wij het heel leuk om jou ook wat beter te leren kennen. Na het eerste gesprek hebben wij besloten om jou als Babs in de arm te nemen, en daar zijn wij heel gelukkig mee geweest. Je bent vaker naar ons toegekomen om al onze vragen met betrekking tot de ceremonie te beantwoorden en om je meer in ons te verdiepen en over ons en onze hobby’s en interesses te leren. Dat was heel mooi, en in het bijzonder vonden wij het heel leuk hoe geïnteresseerd je was in Dungeons & Dragons, het spel met de dobbelsteen met 20 zijdes. Je hebt ook je tijd genomen om onze ouders te leren kennen, en je hebt mooie verhalen bij onze vrienden en familie opgevraagd. Yvon, heel erg bedankt voor de schitterende bijdrage op de mooiste dag van ons leven.

Heel veel liefs,

Lonneke en Cas

Fotograaf: Photos by Jill

Peter & Corien

In onze zoektocht naar een trouwambtenaar zijn we vrij snel bij Yvon uitgekomen. Er was een fijn en vertrouwd gevoel vanaf het allereerste kennismakingsgesprek, niet alleen met ons beiden maar ook met onze dochters van 2 en 5. Yvon heeft veel moeite gestoken in het leren kennen van onze persoonlijkheden door gesprekken met ons en onze familie en onze vrienden. Dat heeft zich tijdens de ceremonie dubbel en dwars uitbetaald. Yvon heeft ons verhaal beter verteld dan dat wij dat ooit zouden kunnen doen. Zonder de details uit te werken, wist Yvon heel goed aan te voelen wat wij wel en niet belangrijk vonden. Daarnaast heeft Yvon tijdens de ceremonie voor veel interactie gezorgd met de aanwezige gasten, niet in de minste plaats met onze beide dochters. Het resultaat is een schitterende, intieme ceremonie die we de rest van ons leven niet zullen vergeten.

We kunnen iedereen een samenwerking met Yvon van harte aanbevelen. Met Yvon krijg je een op-en-top professional met een aanstekelijke lach die een kei is in het betrekken van jong en oud, groot en klein bij een fantastische ceremonie.

Yvon, heel veel liefs en onwijs bedankt voor de onvergetelijke dag!

Fotograaf: Irene-bruidsfotografie

Wilmer & Annerieke

Yvon is een fijne, open vrouw, prettig in omgang en voelt al snel aan hoe je als stel in elkaar zit. We kende Yvon helemaal niet, dus het vrijblijvende kennismakingsgesprek was afwachten. Maar vanaf minuut één klikte het en hadden we een ontzettend gezellige avond met elkaar. Vanaf het begin van de kennismakingsgesprek had Yvon gelijk al door dat wij een christelijk stel zijn, we hebben het als heel prettig ervaren hoe zij hiermee omging, grote aanrader dus óók voor christelijke stellen! 

Ze heeft in de gehele aanlooptijd van onze bruiloft, écht de tijd genomen om ons te leren kennen. Fijne, gezellige gesprekken kwamen daar uit voort. Ze dacht mee tot ver in details, legde contacten met mensen uit onze omgeving en regelt zelfs ook nog dat foto- en videograven op de hoogte zij van het verloop van de ceremonie. 

Yvon is een lieve, enthousiast, gunnende en spontane vrouw, wat ook direct merkbaar was tijdens de voorbereiding én op onze bruiloft. Onze ceremonie hebben wij én onze gasten, als heel persoonlijk én interactief ervaren. Als babs betrekt Yvon de gasten er heel goed bij, als toevoeging op haar verhaal. Wij gunnen iedereen zo’n babs die zo betrokken is en op een persoonlijke manier jullie trouwt én liefdesverhaal vertelt. 

Liefs,

Wilmer en Annerieke van Bruchem

Fotograaf: Gerben en Anneke Fotografie

 

Rutger & Iris

Lieve Yvon,

Vanaf de voorbereidingen hadden we direct het idee dat we in goede handen zouden zijn bij jou.
Doordat je een tijdje onze buurvrouw bent geweest, wisten we stiekem al wat voor een enthousiast en leuk persoon jij bent.

Je bent meerdere uren met ons in gesprek geweest en hebt vrienden en familie benaderd om ons nog beter te leren kennen. Op deze manier heb je ons liefdesverhaal vormgegeven op een hele warme manier.

Jouw persoonlijke aanpak heeft onze ceremonie super bijzonder gemaakt. We kregen na afloop van iedereen complimenten!
Je betrok onze ouders en vrienden bij de plechtigheid door vragen aan ze te stellen en anekdotes toe te laten lichten. Dit alles maakte het voor ons erg persoonlijk.
Er zat humor in, waardoor we hard hebben gelachen, maar we hebben ook traantjes weg moeten pinken. Het was prachtig.

De ceremonie zat perfect in elkaar, omdat jij alles tot in de puntjes verzorgd hebt. Je hebt zelfs contact opgenomen met onze ceremoniemeester, fotograaf en onze zangeres.

We willen jou onwijs bedanken voor de bijzondere en liefdevolle ceremonie, we kijken hier met veel blijdschap op terug.
Ook bedankt voor het mooie cadeau, waarin we onze fijne herinneringen aan onze dag kunnen bewaren.

Liefs Iris en Rutger

Fotograaf Rutger van Loo

Tom & Véronique

Yvon heeft ons afgelopen mei getrouwd. Vanaf het eerste contactmoment had ze een luisterend oor, dacht ze mee in onze wensen hoe de ceremonie vorm te geven en onze dierbaren erbij te betrekken. Én ze had handige tips.

Tijdens de vervolggesprekken bij ons thuis heerste er altijd een ongedwongen sfeer. We hebben wat afgelachen met elkaar.

Op de trouwdag zelf was Yvon al vroeg aanwezig en heeft ze de ceremonie nog kort doorgenomen met de videograaf, onze getuigen, ouders, etc. En ze kwam ons ook nog even opzoeken in de bruidssuite om te zien hoe het met de zenuwen stond en om de laatste details door te nemen. Ze liet niets aan het toeval over. Een vrouw naar ons hart!

Samengevat: Yvon is professioneel maar daarnaast ook gewoon een gezellig mens met mensenkennis. Ze deed haar best om het alle gasten naar de zin te maken. Wij raden haar als zelfstandig BABS dan ook zeker aan, voor een persoonlijke ceremonie op maat! 

Fotograaf Karlijn Perlo

Fabien & Larissa

Op 23 juni 2023 trouwde lieve Babs Yvon ons.
Mede dankzij Yvon was dit de mooiste dag van ons leven!
Wij kijken er nog iedere dag met warme gevoelens op terug!
Yvon was een van de belangrijkste personen op die dag, zonder haar konden wij immers niet trouwen.
Yvon voelde tijdens verschillende gesprekken met ons en onze dierbaren vertrouwd.
Hierdoor konden wij onze verhalen met haar delen waarna zij hier vervolgens een prachtig geheel van heeft gemaakt.
Yvon heeft ons liefdesverhaal met veel passie en humor overgedragen tijdens de ceremonie.
Onze vrienden en familie werden ook fijn betrokken!
Wij bewonderen de passie die Yvon heeft voor haar vak.
Het past perfect bij haar💖

Fotograaf: Madelon Tijdink

Jacques & Meggy

Lieve Yvon,

Vanaf het eerste moment hadden wij een klik met jou, wat voelde het  goed om jou als trouwambtenaar te hebben. We hadden het niet beter kunnen treffen. Al die fijne momenten bij ons thuis, het gevoel van vertrouwen wat je elke keer uitstraalde en je lieve benadering naar ons zoontje.

En dan daar de grote dag. Je zag ons, je straalde zoveel enthousiasme uit of je voor het eerst een bruidje zag. Je prachtige, bijpassende jurk die je speciaal aangetrokken had voor ons thema. Later kwam je nog even in de bruidssuite kijken of alles goed met mij ging, je betrokkenheid en even in alle rust de trouwakte laten zien. Nog even wat leuk oogcontact met ons zoontje en dan steeds de terug kerende vraag, even bewustwording voor mij, ‘meg, wel genieten he, het is zo leuk’

Dan daar het moment van de ceremonie… Jij samen met Jacques en Mairo wachtend op mij, je pinkte zelfs even een traantje weg toen ik kwam aanlopen. Je gaf me één blik, begeleidde ons naar het bankje met een heerlijk glas water en alle spanning viel van me af.

De ceremonie, maar vooral ook jij, vol warmte, spontaan, informeel en zo leuk. Wij zijn er nog sprakeloos van. Mede dankzij jou kijken wij terug op een onvergetelijke dag! Je bent een topper!

Liefs Jacques, Meggy en Mairo

Fotograaf: Karin Keesmaat

Frenck & Marloes

 

Yvon was niet één, maar twee keer onze trouwambtenaar. De eerste keer via de gemeente hartje coronatijd. Omdat we daarna nog wilden trouwen zoals we het bedoeld hadden, vroegen we Yvon om 2 jaar later onze ceremonie weer op zich te nemen. Want haar persoonlijkheid en manier van babsen is een feestje!

Yvon is warm, gezellig, goedlachs en spraakzaam.  In de voorbereiding is ze flexibel, openminded en meedenkend. Ze zorgt dat iedereen zich bijzonder welkom voelt en houdt rekening met alle punten van aandacht.  Zo betrekt ze alle gasten op een ontspannen manier bij de ceremonie, van slechthorende vader tot stuiterbalkleuter. Wij kijken met warme gevoelens terug op onze ceremonie met Yvon!

Danny & Nina

Lieve Yvon,

Wij hebben jou ontmoet op de open trouw locatie route bij Landgoed Brakkesteyn. In eerste instantie wilde we gewoon een BABS vanuit de gemeente. Maar snel zeiden Nina en ik tegen elkaar dat we toch wel heel enthousiast waren toen we jou tegen kwamen. Je kwam over als een rustige, lieve en grappige vrouw. Niks is minder waar! De klik was er snel. 

In de voorbereidingen naar ons huwelijk toe, gaf je ons leuke en interessante tips. Veel hiervan hebben we ook toegepast. Toen wij aangaven dat mijn oma het ringenmeisje werd, kwam jij met het idee om de andere oma met het hamertje te laten slaan nadat we elkaar het ja woord gegeven hadden. Dit vond ze ge-wel-dig!! Ook de mensen die naast ons staan betrek je goed in het proces. 

Ook het stuk wat je voor ons geschreven had, wat je voorlas op de dag zelf was erg leuk. Het was niet voorlezen, maar echt interactie met de gasten en ons. Heel speels, en staat open voor veranderingen op de dag zelf. Er was ook nog een speciale gast aanwezig, die had je ter plekke ook nog even aan het woord gelaten. Dit kwam echt als een verrassing voor ons. De lieve woorden die je beschreef over onze families, met een lach en een traan, waren echt uit het hart. Je hebt echt je best gedaan om ons te leren kennen. 

Het kistje wat we cadeau gekregen hebben, is ook écht een must have. Zo’n leuk kistje waar je alle belangrijke dingen van de bruiloft kan bewaren. 

De nazorg die je levert, en niet zou verwachten en vanzelfsprekend is, was ook erg lief. Je vraagt hoe de dag zelf gelopen was, en na onze huwelijksreis nam je ook nog even contact op hoe die was geweest. 

Wij zouden jou bij ieder ander aanraden als BABS!! 10/10. 

Liefs, Danny en Nina

Fotograaf: Odiza 

Jean Maurice & Femke

We leerde Yvon voor het eerst kennen tijdens een face time gesprek. 
En gelijk na dat gesprek hadden we beiden zojuist van ja; zij is onze Babs, dit voelt gelijk vertrouwd.
De 2 voorbereidingsgesprekken die volgden waren al net zo relaxed, openhartig en gezellig.

En al dat voorwerk, kwam perfect terug in de ceremonie. Vanaf het begin tot het eind, was het ons verhaal en onze liefde die centraal stond. Yvon had zoveel details en onze eigen woorden terug laten komen. 
Ook onze getuigen waren een ontzettend mooi onderdeel van de ceremonie. Maar onze Nessa sprong er het meest uit; ze was echt Yvons ‘little helper’. Ze straalde tijdens haar momenten en stal de show. Allemaal omdat Yvon alles zo rustig, enthousiast en liefdevol heeft begeleidt. 

Wij kijken met zoveel geluk, blijdschap en liefde terug op onze trouwdag.

Dankjewel Yvon!

Fotograaf: Tumbleweed and fireflies

Marcel & Susanne

Vanaf de eerste dag dat we je (per toeval) hebben leren kennen was er een duidelijke klik en vertrouwen. Je voelde precies aan hoe wij onze bruiloft wilden houden en gaf daar goed gehoor aan. Je drong ons niets op, gaf tips waar nodig maar je liet ons wel de keuzes maken. Hierdoor hebben wij een perfecte dag mogen beleven bij Klooster Bethlehem. 

De gesprekken verliepen prettig en rustig. Gezellig met koffie en een stukje cake hebben we veel gelachen en gesproken over onze bruiloft. Je nam de tijd om ons te leren kennen en  je doet ook echt moeite om de mensen om ons heen te spreken om een zo goed en eerlijk mogelijk beeld van ons te krijgen. Tijdens de ceremonie kwam dit duidelijk naar voren en had je echt alles tot in de puntjes verzorgd. Het verhaal, de anekdotes, het was heel erg mooi om dat zo te beleven. Je hebt oog voor details en dat was voor iedereen merkbaar. Leuk ook dat je een rood pak aanhad, omdat onze bruiloft “with a touch of red” als thema had. De interactie met onze gasten vonden we ook heel erg bijzonder en dat hadden we niet verwacht. Je betrok iedereen erbij en dat maakte het echt een hele speciale ervaring voor iedereen. 

Lieve Yvon, we hebben je leren kennen als een integere en betrokken babs, maar wat ons betreft ben je veel meer dan dat. Nogmaals heel erg bedankt voor al je zorg en advies en dat we onze dag samen met jouw hebben mogen beleven. We hopen dat je er met net zoveel plezier en liefde aan terug denkt als wij! 

Liefs, 

Susanne & Marcel 

Fotograaf: Irene_fotografie 

Bernd & Emma

We zijn ontzettend blij hoe Yvon onze ceremonie heeft geleid.
Haar wekwijze in aanloop naar onze bruiloft is zorgvuldig en erg prettig.
Alle wensen worden besproken, net als verschillende mogelijkheden om de ceremonie persoonlijk te maken.
De gesprekken in aanloop naar de ceremonie waren gezellig en vertrouwd.
Yvon heeft de verschillende verhalen en anekdote tot een mooi verbindend verhaal weten te vormen, waarbij ze familie, vrienden en getuigen goed wist te betrekken.
De ceremonie was persoonlijk, lief, humorvol, emotioneel en verrassend interactief.
Haar goede klik met onze fotograaf Marscha was ook erg fijn.
We hebben een fantastische dag gehad.
We zijn ontzettend tevreden met deze lieve, spontane professionele babs.

Yvon, super bedankt!

Fotograaf; Odiza fotografie

Frans & Wilma

Een dag lang naar uitgezien en een aanloop die niet zonder hindernissen was.
Op de dag zelf kwam alles bij elkaar waar we voor gewerkt hadden.
Vrienden en familie kwamen bij elkaar om samen met ons de bezegeling  van onze huwelijksdag te vieren.
Een geweldige club en de ceremonie stond onder de bezielende leiding van Yvon.
We hebben gelachen en een traan kwam ook voorbij.
Het ging zoals wij het graag zagen, ontspannen en serieus.
Voor ons was Yvon de juiste persoon om de ceremonie te begeleiden.
En gelukkig bleef ze daarna ook nog even om met ons het glas te heffen.

Dankjewel Yvon voor de goede zorgen en je inzet.

Ja het is je werk maar zonder jouw enthousiasme had het er heel anders uitgezien.

Fotograaf: Michel Nolsen

Rob & Jolanda

Leuk, lekker ontspannen sfeer,

Weet met wie ze te doen heeft en leert je kennen. Onze dag meer dan compleet gemaakt . Onze bruiloftsgasten reageerde allemaal : wat leuk, wat lief, wat mooi…. Betrekt gasten er echt bij .. kortom lof lof lof over deze babs Yvon….. door haar getrouwd worden is een feest.

Yvon super bedankt …  

Sander & Steyntje

Lieve Yvon,

Wat vonden we het fijn dat jij bij onze mooie dag aanwezig was! Na een fijne eerste kennismaking voelden wij gelijk een klik en gaven de gesprekken vooraf ons het vertrouwen. Onze instructies: relaxed, eigen en zeker wat humor is welkom…. en al deze ingrediënten had je perfect verwerkt in de ceremonie. We raakten op ons gemak en met een lach en een traan was daar het JA woord. Yesss wat een top ervaring! Yvon nogmaals bedankt!!

Foto Tessa Bruggink Fotografie

Ralf & Laura

Wat een gekke tijd om in te trouwen…. maar gelukkig was het voor ons geen minder mooie dag. 

Wat een “feest”!!
Wij mochten legaal een uur lang samenscholen met de dierbaarste mensen in ons leven want wij gingen trouwen. 

En wat heb jij daar een prachtige moment van gemaakt Yvon.

Wij voelde meteen een fijne klik tijdens ons eerste gesprek met jou.
De rol van Babs is jou echt op het lijf geschreven.
Je kan zien dat jij dit met zoveel liefde, plezier en enthousiasme doet en hierdoor voelde wij ons al snel op ons gemak.

Ondanks dat wij daar samen in de spotlight zaten en de zenuwen door ons lijft gierden, voelde het goed en was dat nerveuze gevoel al snel weer weg.
Wij vonden het fijn dat ook mijn zoon door jou zo betrokken werd. Hij genoot hier zichtbaar van.

De ceremonie paste perfect bij ons. We hebben gehuild, maar vooral ook heel erg veel gelachen. De ontspannen gemoedelijke sfeer paste precies bij hoe wij onze huwelijksceremonie hadden voorgesteld; Kinderen die gewoon lekker rond mochten lopen en op schoot kruipen, mensen die nog iets wilde zeggen of roepen, even een familielid samen met jou voor de gek houden. Niks was te gek. Het was een heerlijk moment en we hebben nog het hele weekend nagenoten.

Lieve Yvon, ontzettend bedankt!!

Heel veel liefs

Ralf en Laura

Fotograaf: Studio Fleur Janssen

Joachim & Vera

Nadat wij ons huwelijk in april 2020 moesten uitstellen door corona, was in oktober 2020 de dag daar: onze trouwdag op slot Doddendael! Met Yvon hadden wij direct een klik. Ze stond open voor onze ideeën, dacht mee en was erg flexibel. Op de dag zelf heeft zij, ondanks de geldende maatregelen, er een prachtig, intiem en persoonlijke ceremonie van weten te maken. Wij voelden ons volledig op ons gemak bij Yvon en kijken terug op een prachtige, bijzondere ceremonie. 

Fotograaf: Nina Crebas

Niels & Marije

12-05-2022

Door puur toeval stuitten wij op de website van Yvon, maar we zijn zo blij dat we haar hebben gevonden. Een BABS vinden is best lastig, maar na ons eerste telefoongesprek waren we om. Het voelde meteen goed, het klikte. Yvon luisterde naar onze verhalen en stelde goede vragen. Ze heeft ons begeleidt in het hele proces naar trouwen toe. Ze was veel meer dan alleen de persoon die ons trouwde en de ceremonie leidde. Door de gesprekken die we hadden genoten we nog meer van alle voorbereidingen voor de grote dag. Ze was lief, gezellig en ze gooit er lekker wat humor in. Voorafgaand aan de ceremonie heeft ze meermaals contact gehad met onze ceremoniemeesters en hen bijvoorbeeld ook herinnert aan de kleine dingetjes zoals tissues en een glaasje water voor ons als bruidspaar tijdens de ceremonie. Het waren die kleine dingetjes die enorm hielpen om alles soepel te laten verlopen. Ook de hele ceremonie was perfect voor ons. Ons liefdesverhaal heeft ook moeilijke periodes van gezondheidsproblemen gekend en zonder het heel zwaar te maken wist Yvon ook daar aandacht aan te schenken. Door de interactie met de gasten ontstond er een hele fijne ontspannen sfeer, waardoor er juist meer ruimte was voor emoties. Iedereen voelde zich gezien en onderdeel van het geheel doordat Yvon ze allemaal betrok. Onze familie en vrienden praten nog steeds na over hoe fijn Yvon was als BABS en hoe mooi onze ceremonie was. Het was in een woord prachtig en we hebben allebei geen seconde spijt gehad van onze keus voor Yvon. Wij zouden iedereen die gaat trouwen en net zo’n prachtige, gezellige, ongedwongen ceremonie willen waarbij iedereen zich op z’n gemak voelt, Yvon aan willen raden!

Fotografie: Odiza

Huub & Lisanne

Wat zijn wij blij en dankbaar dat je onze huwelijksceremonie hebt verzorgd! 

 Doordat wij het programma door Corona moesten omgooien waren wij opeens een maand voor onze trouwdatum (opnieuw) op zoek naar een trouwambtenaar! Jij dacht meteen met ons mee en was onze reddende engel! Niets was voor jou teveel en de communicatie verliep vlekkeloos! 

 Vanaf het eerste contact hebben wij genoten van jouw warme, liefdevolle, zorgvuldige en enthousiaste manier van werken! Jij hebt echt de tijd genomen om onze droomceremonie vorm te geven door niet alleen naar ons liefdesverhaal te luisteren maar ook verschillende mensen te spreken die dichtbij ons staan! Wij vinden het bijzonder hoe mooi, intiem en vol humor de ceremonie hierdoor was! Maar de ceremonie was niet alleen óns moment, jij nam álle gasten mee (letterlijk en figuurlijk) in ons liefdesverhaal! 

 Na afloop heb je ons verrast met een prachtig cadeau, een blijvende herinnering! We hebben naderhand nog contact gehad om nog fijn na te praten. We kijken met enorm veel plezier en liefde terug op onze trouwdag, mede dankzij jou als onze BABS.

 Liefs Huub & Lisanne

Fotograaf: Marielle Kokke Fotografie

Mark & Myrna

Voor onze trouwceremonie wilden wij graag iemand die ons verhaal op een persoonlijke en humoristische manier kon vertellen. Tijdens onze eerste ontmoeting met Yvon voelden wij meteen een klik.

In de weken voor de bruiloft hebben wij een aantal keer afgesproken en nam Yvon de tijd om ons te leren kennen. Dit resulteerde in een mooie en intieme ceremonie, waarbij wij ons op ons gemak voelden en waarin de gasten werden meegenomen in ons verhaal. Ook onze kinderen heeft zij op een leuke manier weten te betrekken. We hebben regelmatig in de voorbereiding met elkaar gelachen, maar ook tijdens de ceremonie. Wij zijn ontzettend blij dat Yvon onderdeel was van onze mooie dag!

 

Fotograaf: Jeroen Savelkouls

Marc & Myrte

We hadden bij onze eerste kennismaking al een klik met je. Ook tijdens het gekke coronajaar waarin we onze bruiloft moesten verplaatsen en later beslissen of we de bruiloft wel of niet door wilden laten gaan (omdat het coronavirus een jaar later niet verdwenen was zoals we gehoopt hadden), bleef je betrokken en dacht je met ons mee.  

We willen je enorm bedanken voor de prachtige ceremonie. Je hebt ons leven samen zo mooi verteld. We hebben gelachen en een traantje gelaten.

Je hebt er een mooie, persoonlijke ceremonie van gemaakt door veel familie en vrienden te betrekken. We hoorden later ook terug dat je uitgebreid in contact bent geweest met een aantal familieleden, vrienden en de zangeres tijdens de ceremonie om de ceremonie helemaal op ons en onze wensen af te stemmen. Ook onze meiden heb je heel leuk betrokken bij de ceremonie, ze hebben het er nu nog over. Dankjewel dat je er voor ons een ceremonie met een gouden randje van hebt gemaakt!

Hartelijke groet,

Marc & Myrte

Fotograaf: precious people fotografie

Danny & Chloe

Yvon is one amazing lady. Went beyond our wishes to make our dream come true. Not only was she the lady to marry us she has become our friend. Will never forget her for all what she has done for us. Forever grateful for all of her help and support throughout it all.

Love always,

Chloe, Danny & Jade

Fotograaf: Theo Willems

Jos & Susanne

Wat zijn wij blij dat je onze ceremonie hebt verzorgd!
Een betere trouwambtenaar hadden we ons niet kunnen wensen.

Wij kijken terug op een magisch mooie dag.
De ceremonie was echt geweldig.
Met zo veel passie heb jij daar iets heel speciaals van gemaakt.
Je hield rekening met echt alles!
Je paste je speechvolgorde aan zodat alles precies op zijn plek viel en wij ons helemaal op ons gemak voelden.
Iedereen werd betrokken en alles werd benoemd.
Het was zo persoonlijk dat het leek alsof je ons al heel lang kende.
De voorbereidingen waren geweldig. De klik was er meteen en je wist ons in alles te begeleiden.
Zelfs toen mijn kapster/visagist het af liet weten heb jij in je netwerk rondgekeken en me aan Bruid & Beauty geholpen.
Hele goede tip!

Bedankt voor al je goede zorgen en wij wensen ieder toekomstig bruidspaar jou als Babs.

Door Danny Fotografie

Edwin&Elke

Edwin & Elke

Onze ceremonie was een ongelooflijke mooie ervaring. We zijn ontzettend blij met hoe Yvon de ceremonie begeleidt heeft en ons gerustgesteld heeft. De zenuwen waren her en der echt wel aanwezig maar Yvon zorgde ervoor dat dit een stuk minder werd. Het verhaal van Yvon klopte helemaal. We hebben gelachen, gehuild, alles zat erin. We herkende onszelf heel erg in de speech. Kortom, we hebben echt genoten van de mooie woorden.

Fotograaf: Odiza fotografie

Mark & Yvonne

Onze trouwdag op 22 augustus 2020 bij In de Kas in Winssen was fantastisch. En dat begon met de mooie en informele ceremonie met jou als BABS. Humor, een traan en aandacht voor onze drie kinderen. Alles zat erin. Wij en onze gasten hebben echt genoten van de enthousiaste manier hoe jij onze verhalen en die van onze getuigen hebt verwoord. Complimenten en heel erg bedankt!

Liefs Mark & Yvonne

Fotograaf: Joanna Fotografie

Maarten & Emily

We kijken met veel liefde en geluk terug op een mooie dag. De ceremonie heeft daar zeker heel veel aan bij gedragen. Stiekem jammer dat het al voorbij is want we zouden het allemaal zo graag nog eens willen doen!

Heel erg bedankt voor je fantastische bijdrage aan deze mooie dag. We hebben veel complimenten over je gehad. We hadden ons geen betere trouwambtenaar kunnen wensen!

Precies zoals we het wilden, lekker los, informeel en vooral veel met een knipoog. 

Groetjes,

Emily en Maarten. 

Fotograaf: madame poppy bruidsfotografie

Roel & Anja

Yvon heeft voor ons veel werk gestopt in een tweetalige ceremonie. Zo trouwden we in het Nederlands én Duits. Die extra moeite waarderen we enorm en de Duitse gasten des te meer. Het was een geweldige dag en daar heeft de persoonlijke ceremonie van Yvon zeker aan bijgedragen!

Simon & Robin

Hoi Yvon,

We kijken echt met zo’n fijn gevoel terug op onze bruiloft. Wat een geluk met het prachtige weer en de timing. We hebben genoten! Ook via deze weg nog enorm bedankt voor het verzorgen van de ceremonie. Het was voor ons een heel bijzonder moment.

Fotograaf: Studio Memoire

 

Anton Jan & Bettina

11 juni 2022. Onze trouwdag. 

Na maanden planning is eindelijk die dag daar. Babs Yvon komt mijn kleedkamer in om even te polsen hoe ik erin zit. Ze ziet er prachtig uit. Een mooi groen pak en die mooie rode krullen prachtig in model. Enkele lieve woorden van haar geven mij het vertrouwen dat ze dit gewoon fantastisch gaat doen. Al was dat eigenlijk niet nodig. Want de afgelopen maanden hebben we geregeld contact gehad waardoor ze precies alle ins en outs van onze relatie wist en hoe de weg naar deze dag eruit zag. Toch vind ik het erg fijn. Ik ben blij dat ze er is.

Het moment is daar. Mijn vader loopt naast me als ik me aanstaande, onze kinderen en Yvon voor me zie staan onder die mooie eikenboom bij Slot Doddendael. Zodra ik ze aankijk zakken de zenuwen en kan ik genieten. De ceremonie is bijzonder en extreem liefdevol. Vol verrassingen en leuke, emotionele momenten. Intiem en betrokken. Al het onzichtbare is ineens zichtbaar en ik begrijp dat Yvon meer heeft gedaan, veel meer dan wij wisten. En dit voelt iedereen. Ze zorgt met haar creativiteit, nieuwsgierigheid en liefde voor hetgeen dat ze doet dat er iets magisch ontstaat. Ze voegt toe. En daardoor zijn waren we plots in een sprookje beland. Ons sprookje. 

Lieve Babs Yvon, 11 juni. Onze dag, maar eigenlijk ook jouw dag. Op jouw verjaardag heb je ons een cadeau gegeven. Een die wij van ons leven niet vergeten. Dank je wel!

Fotograaf; Eline Nijburg photography

Stefan & Simone

Na lang wachten in deze gekke tijden mochten we dan eindelijk het jawoord tegen elkaar zeggen. En wat waren we blij dat jij daarbij de ceremonie leidde, Yvon! Vanaf het eerste gesprek voelde het ontspannen, aan jou konden we ons bijzondere moment toevertrouwen.

Met veel liefde en aandacht heb je ons verhaal verteld, er kon worden gelachen en er was zeker ook een brok in de keel. De ceremonie was op en top geregeld en er was geen haast. Ruim van tevoren was je er al en na afloop dronk je nog een drankje mee. Ook met complimenten van de gasten, die je warme persoonlijkheid en humor absoluut konden waarderen. En Simone’s oma, die ‘het ringenmeisje’ mocht zijn, vertelt ons nog elke keer trots wat een mooie dag het was.
Een persoonlijke toevoeging waar je volmondig ja op zei!

We hopen dat jij ook met plezier terugkijkt naar onze bruiloft! Dankjewel!

Liefs,

Stefan & Simone

Fotograaf: Lotte Bosschieter

Wout & Mindy

Hoi Yvon,

We wilden je nogmaals bedanken voor de mooie ceremonie! We hebben ontzettend genoten.
Ook veel van de gasten gaven aan hoe leuk je het gedaan had dus dat willen we ook even teruggeven.

Groetjes Wout en Mindy

Rick & Myrthe

Yvon je was echt een onwijs leuke Babs bij onze  ceremonie buiten bij slot Doddendael. Het kennismakingsgesprek van te voren  was al  een gezellig en leuk gesprek!

De ceremonie deze dag begeleide je zoals van te voren besproken af en toe luchtig, grappig,  en informeel. Mede door jouw inbreng is het voor ons een unieke bijzondere dag geworden!

Bedankt voor je mooie teksten en aanwezigheid!

Laurens & Mariëlle

Heel intiem met onze dierbaren èn een grote lach op ons en ook jouw gezicht! Precies wat we wilde, het moest een vrolijke dag worden ondanks dat het iets anders ingestoken was dan origineel gepland. Uiteindelijk viel alles op z’n plek en zijn we ook heel blij dat wij de gelukkige zijn die het 2x mogen vieren. 

We willen jou ook enorm bedanken. We vonden het gesprek aan de voorkant heel fijn en vertrouwd en op de dag zelf hebben we gelachen en werden er mooie woorden gesproken. De interactie met onze familie vonden we heel waardevol. We hopen dus ook dat je deze enthousiasme en liefde met nog heel veel koppels mag delen! 

Liefs, 

Laurens & Mariëlle 

Dirk & Annabelle

Yvon als trouwambtenaar is een feestje. Vanaf de eerste ontmoeting in het gemeentehuis tot de ceremonie zelf voelde het goed. Het was met de eerste kennismaking zo vanzelfsprekend gezellig dat we de tijd vergaten en het gebouw uit werden gezet. Voor de ceremonie nog even een praatje en een knipoog en dan.. GAAN! 
De betrokkenheid, humor en warmte van Yvon hebben deze dag nog wat extra glitter gegeven.
 
Fotograaf: Stories by Josan

Willem & Emma

Op 6 september 2019 hebben wij elkaar het ja-woord gegeven onder een prachtige oude appelboom bij Indekas in Winssen. Met haar enthousiasme en spontaniteit heeft Yvon bijgedragen aan deze onvergetelijke dag. Yvon zorgt ervoor dat de ceremonie in goede banen verloopt en geeft invulling aan de ceremonie zoals het wordt aangegeven door het bruidspaar, ook als dit niet standaard is. Wij wilden een familielid een deel van de ceremonie laten doen, Yvon paste zich volledig hier op aan. Daarnaast kun je er op vertrouwen dat Yvon vanuit het voorgesprek alles goed onthoudt en benoemt bij de ceremonie. Het lijkt misschien vanzelfsprekend, maar tijdens eerdere ceremonies hebben wij gemerkt dat dit niet altijd vanzelfsprekend is.

Wij zijn Yvon erg dankbaar en kunnen haar zeker aanbevelen als trouwambtenaar.

Gr Willem & Emma

Fotograaf: Elaine fotografie

Ruud & Renske

Lieve Yvon,

Wat heb jij voor een onvergetelijke mooie, bijzondere en persoonlijke ceremonie gezorgd voor ons.

Heel erg bedankt!
Het was geweldig.

Liefs Ruud en Renske

Daphne & Maruschka

Vanaf het eerste telefoontje voelde het vertrouwd om Yvon als trouwambtenaar te hebben. 

Yvon heeft veel moeite gedaan om ons zowel individueel als bruidspaar te leren kennen.

Tijdens ons kennismakingsgesprek was ze dan ook helemaal op de hoogte van wie wij zijn en wat we belangrijk vinden. Tijdens de ceremonie kwam dit dan ook helemaal terug, in alles wat we vertelde herkende wij ons zelf maar ook onze gasten.

We wilde graag een informele ceremonie en dit was het dan ook. Het was een interactieve ceremonie, waarbij veel is gelachen. Yvon, heel erg bedankt!

Groetjes Daphne & Maruschka

Robbert & Anouk

Wij willen jou nogmaals bedanken dat jij deel uit hebt gemaakt van onze mooie dag. Jij hebt onze ceremonie erg persoonlijk en mooi gemaakt, precies zoals wij zelf in gedachten hadden! Bij het eerste kennismakingsgesprek voelde wij ons al ”thuis” bij jou en dit gevoel bracht je ook weer mee naar onze trouwdag. Ook hebben wij veel complimenten mogen ontvangen van onze daggasten en vonden zij het ook een supermooie ceremonie.

DANK daarvoor!!

Veel liefs,

Robbert, Anouk & Ivy

Fotograaf: Servaas Raedts Fotografie

 

Rik & Lilly

Vanaf de kennismaking hadden we meteen een goed gevoel. We voelden ons meteen op ons gemak bij jou.

Je bent direct en duidelijk en kwam met goede ideeën, tips en adviezen, maar je liet alle keuzes bij ons zodat het echt van ons werd.

Jouw gevoel voor humor maakte het ook weer luchtig, dat is fijn in zo’n hectische periode waar alles spannend is en je nooit van tevoren weet hoe het gaat lopen. 

Onze kinderen maakten ook deel uit van de ceremonie en dat deed je echt goed, ze voelden zich heel speciaal!

Je had onze verhalen niet mooier kunnen samenvatten, het was een prachtige ceremonie!

Berto & Marissa

Lieve Yvon, 

Toen we je voor het eerst ontmoeten via teams hadden wij gelijk al het gevoel dat het een top ceremonie ging worden.
Maar jij wist zelfs die verwachting te overtreffen! 
Het was alsof je ons en onze families al jaren kenden.
Er werd gelachen en mooie herinneringen gedeeld en het was geen moment saai.
Na de ceremonie en nog weken daarna hebben we heel vaak van onze gasten te horen gekregen: ‘Wat was jullie ceremonie leuk zeg!’ & ‘Wat een heerlijk ontspannen ceremonie!’
Daarom willen we jou hartelijk bedanken voor de prachtige herinnering die jij ons hebt gegeven.

Liefs Berto & Marissa 

Elsbeth fotografie

Klaas & Laurien

Trouwen in corona tijd… Iets wat de nodige onzekerheid met zich meebrengt en waardoor je als verloofd stel constant bij moet sturen en je overal zorgen over gaat maken. Behalve over onze babs Yvon, dat was een zekerheid waar we heel erg gerust over waren! Tijdens ons kennismakingsgesprek was er al een leuke klik waarin Yvon op een speelse manier ons verhaal heeft achterhaald. Want ja, als je al bijna 10 jaar samen bent, waarom wil je dan ook alweer trouwen? Waarom is de ander ook alweer zo speciaal? Met veel plezier en humor hebben we samen met Yvon ‘ons’ verhaal doorgenomen en zij heeft hier een ontzettend mooi verhaal van gemaakt voor onze ceremonie. Er wordt wel eens gezegd, je trouwdag valt of staat met een mooie ceremonie, Yvon heeft het zeker gemaakt voor ons. Lief, persoonlijk, ontspannen en met de nodige humor. 

Bij deze willen we je ontzettend bedanken voor een prachtige ceremonie! Alles viel op zijn plek en we hebben er met volle teugen van genoten!

Liefs, Klaas en Laurien’

Jeffrey & Vicky

Wij hebben erg veel positieve berichten mogen ontvangen over de ceremonie. We wilde hoofdzakelijk dat onze ceremonie niet te stijfjes zou worden en dat is wat ons betreft gelukt! Dankjewel voor jouw bijdrage hieraan! We hebben je mogen ervaren als een positief en goedlachs persoon, wat wat mij betreft belangrijke aspecten zijn in het mogen leiden en voltrekken van zo een belangrijke dag. Moge duidelijk zijn dat wij niet de intentie hebben nog een keer gebruik te maken van je services maar mocht dit van toepassing zijn zullen we je zeker aanbevelen. Nogmaals dank!

Met vriendelijke groet,

Jeffrey en Vicky

Fotograaf: Masha Bakker Photography

Philippe & Francis

We zijn heel erg blij dat Yvon onze trouwambtenaar was op onze trouwdag. 

Yvon is een warm persoon met humor en oprechte interesse in ons als bruidspaar.

Ze had zich goed verdiept in onze levens en had een hele persoonlijk toespraak voor ons. 

Ze voelde de sfeer tijdens onze ceremonie heel goed aan en ze bracht echt warmte en vrolijkheid en een hele persoonlijke touch die dag. 

Onze gasten vonden haar ook een leuk mens. 

We zijn echt dankbaar dat zij onze Babs was op deze bijzondere dag, we hadden geen betere en fijnere kunnen treffen. 

Remco & Ingeborg

Vanaf het moment dat wij in Beuningen langs waren geweest om kennis te maken met onze babs Yvon hadden wij er ontzettend veel vertrouwen in haar. Ze nam ondanks de speciale periode (corona) veel tijd om ons te leren kennen. Hierdoor krijgen wij zo mogelijk nóg meer zin in ons huwelijk! Op de dag zelf werden wij verrast door haar leuke, op ons toegepaste, speech. Ook werden onze dierbaren erbij betrokken, iets wat wij erg belangrijk vinden. Na afloop wees zij de bruidegom nog even op de mooie achterkant van de jurk van de bruid, wat een leuk moment opleverde.

Heel erg bedankt Yvon! 

Stefanie van Ulft Fotografie

Marco & Dominique

Graag willen we je nog even extra bedanken voor jouw aanwezigheid en
inzet op onze trouwdag. Voor ons was het een perfecte dag, mede dankzij
jou!!
We hadden het niet beter kunnen wensen.

Joris & Linda

Onze dank is groot voor onze huwelijksceremonie waar jij onze trouwambtenaar oftewel BABS mocht zijn! 
Tijdens onze samenkomst, die toch spannend was omdat we niet wisten wat we ervan konden verwachten, wist je ons al snel gerust te stellen. Het was een fijn én vooral een gezellige samenkomst om elkaar te leren kennen.
Bij de vraag of dat we een formele of informele ceremonie wilde hebben, heb je je volledig toegewijd en er voor ons een passende informele ceremonie van gemaakt.
Wat voelde wij, maar ook onze gasten zich comfortabel. 
Alsof je ons al jaren kenden en onze levensweg persoonlijk had meegemaakt, zo vertelde en bracht je het. Geweldig!

Lieve Yvon bedankt voor je; kundigheid, warmte, gezelligheid maar vooral je liefdevolle enthousiasme waarmee jij je beroep uitoefent. 

Lieve groetjes en vanuit Brabant, Houdoe van een gelukkig getrouwd stel! 

Joris & Linda  

Fotograaf: Evie van Leuken

Bart & Kristin

Vrijdag 3 juli zijn wij getrouwd op Slot Doddendael!

Een geweldige dag met een prachtige ceremonie welke buiten plaats vond. 

Wij vonden het erg belangrijk dat onze kinderen bij de ceremonie betrokken zouden worden…. onze ambtenaar van de burgerlijke stand Yvon, had dit niet beter kunnen doen! 

Zowel wij als de kinderen voelde ons goed op ons gemak en kregen de ruimte om iets te zeggen en de dingen te doen die ze graag wilde.

Vooraf was er door Yvon aan de getuigen en aan ons gevraagd om het een en ander op papier te zetten. Dit maakte het heel persoonlijk en leuk! 

Ondanks dat het de laatste paar minuten van de ceremonie begon te regenen kijken wij terug op een geweldige, feestelijke en mooie ceremonie met een vrolijke, spontane, lieve ambtenaar die een stapje meer zet voor het bruidspaar!!

Fotograaf: Karlijn Perlo Fotografie

Hans & Astrid

8-8-2018, wat een geweldige dag was dit. Mede dankzij onze lieve eigen BABS.

Yvon heeft ons heel goed aangevoeld hoe wij onze mooiste dag wilde laten verlopen, lekker luchtig met heel veel gelachen en natuurlijk ook een traan.

Ik raad ook mijn vrienden en kennissen haar aan, om ook hun mooiste dag te laten begeleiden door Yvon.

Nog bedankt lieve Yvon..xxx

Cem & Hana

Wij hebben Yvon als spontaan, grappig en verwelkomend ervaren. Ze is ook heel erg passievol over haar werk!
Als toekomstige bruid en bruidegom waren wij gelijk heel duidelijk over wat wij wilden toen wij Yvon spraken: Romantisch en lekker emotioneel! Dit heeft ze heel mooi gebracht in haar speech tijdens onze ceremonie. Onze gasten (en wij) konden het namelijk niet droog houden!

Aangezien wij een diverse familie hebben (ook veel die ingevlogen zijn vanuit het buitenland), vonden wij het een must dat zij zich ook betrokken voelen op zo een speciale moment. Dit heeft Yvon ook heel mooi gedaan met hoogtepunten te benoemen in het Engelse taal zodat alles makkelijk te volgen was voor iedereen. Ook kon je haar goed verstaan zonder microfoon (dit vonden wij namelijk erg belangrijk!)  

Yvon is ook echt een people-people’s – ze vind het fijn om van tevoren zich voor te stellen aan je geliefden/ouders/getuigen in vorm van een babbeltje, dit maakt haar erg leuk en vriendelijk! Ook checkt ze even in bij de bruid en bruidegom om te kijken hoe de zenuwen zijn. 

Yvon is duidelijk in communicatie en brengt veel kennis met zich mee in haar rol als ambtenaar. Tijdens onze kennismakingsgesprek nam ze de tijd om goed uit te leggen waar het huwelijk voor staat en wat we elkaar nou precies beloven. Ook denkt ze goed met je mee met wat je wilt en geeft ze aan wat zij wel en niet kan doen (bv wij wilde ringen uitwisselen na onze ‘ja-woord’, voor onze kus) 

Eindresultaat: Positieve reacties van al onze gasten! wij waren zelf een tikje nerveus maar door Yvons aanwezigheid als spreker werden wij al snel gerustgesteld. Ook waren er een paar momenten nog ‘extra mooi’ toen Yvon ze voordroeg; dit waren bv stukken die de bruid/bruidegom over elkaar hadden geschreven of wat de broer van de bruid te zeggen had. Yvon bracht dit heel mooi, rustig, duidelijk en emotievol over. 

Wij bevelen Yvon aan omdat ze gewoon super goed is in wat ze doet. Ze is heel divers in haar diensten (bv heel informatief, goed bereikbaar via email, ze kan je wensen in het NL maar ook in het Engels vertalen) en ze neemt vooral de tijd voor je! Ze maakt je spannende dag nog mooier en emotioneler met een glimlach en een traan!  🙂

Big hug,
The Happy Couple H&C

Wiebe & Melissa

Al vanaf het eerste contact met Yvon hebben wij dit als heel positief ervaren. Wij komen niet uit de omgeving van onze trouwlocatie, en Yvon was bereid mee te denken in de mogelijkheden voor het kennismakingsgesprek. Het kennismakingsgesprek was gezellig en met vertrouwen gingen wij het gemeentehuis van Beuningen uit. Op onze trouwdag bleek dat Yvon van alle informatie die wij haar gegeven hadden, een mooi, eerlijk en persoonlijk verhaal had gemaakt, waarin ook persoonlijke stukjes van onze getuigen werden meegenomen. Gedurende de ceremonie was Yvon heel enthousiast en speelde zij goed in op de dingen die gebeurden. Ze wist goed de regie in handen te nemen en op het juiste moment een stap terug te doen, om zo niet de aandacht af te leiden toen de ceremonie meer persoonlijk werd. Het was duidelijk dat Yvon haar werk met veel liefde en enthousiasme doet, tevens heeft zij een prettige stem om naar te luisteren en weet zij met een grapje de spanning te doorbreken en de gasten betrokken te houden. Achteraf hoorden wij van een aantal van onze gasten dat ze vonden dat we zo’n fijne en leuke ambtenaar hadden. Pas toen we de foto’s en videobeelden terug zagen viel ons haar oog voor detail op (o.a. onze trouwkaart op tafel, hulp bij het recht leggen van de trouwjurk/sluier, en het mooi neerleggen van het boeket bij het tekenen van de trouwakte).
Hoewel wij de keuze voor onze trouwambtenaar niet (helemaal) zelf in de hand hadden omdat we vanuit de gemeente iemand toegewezen kregen, zouden wij Yvon zeker aanraden. Wij kijken dan ook met veel plezier en liefde terug op onze trouwdag, en daar heeft de mooie, fijne ceremonie absoluut aan bijgedragen.

Fotograaf: Naniniphotography.com

Rick & Marja

Alles klopte

15 | 09 | 2019 • De mooiste dag van ons leven. We zouden het zo allebei nóg een keer overdoen. Zó mooi. Zó perfect ‘ons’.

Klein en intiem was onze wens voor dé dag die plaatsvond op 15 september. Het klopte helemaal daar op dat bijzondere plekje bij Slot Doddendael: onder de kastanjeboom. Mijn soon to be husband die er oogverblindend uitzag, de liefdevolle blikken van alle genodigden en jouw mooie woorden. Ons verhaal.

Het verhaal dat jij Yvon over ons vertelde paste precies bij de sfeer van dat moment. Jouw stem nam ons mee naar de momenten waar we het eerder over hadden gehad. Onze weg naar deze dag. Je stipte aan wat voor ons bijzondere momenten waren. En met een lach en een traan hebben we naar je geluisterd. Prachtig.

Dankjewel voor je mooie en lieve woorden Yvon. Het maakte onze dag compleet. Vier de liefde!

Jelle & Lian

Hoi Yvon,

Nogmaals bedankt voor je persoonlijke en vrolijke aanpak bij onze ceremonie.

Groetjes,

Jelle & Lian

Fotograaf: Mave Fotografie

Frenck & Marloes

Yvon gaf als trouwambtenaar een warme, ongedwongen touch aan onze huwelijksvoltrekking, waarbij ook ruimte was voor een woordje richting de getuigen en betrekking van onze familie. Volgend jaar weer!  

Groet,

Frenck & Marloes

Marloes Niemeijer Fotografie

Richard & Mary

Hallo Yvon,

We hebben een geweldige en mooie trouwdag gehad waar jij met jou enthousiasme een mooi onderdeel van was.